Pages

Monday, November 1, 2010

Broga Hill lagi

31st Oct 2010, Sunday

Aku rase this time already 5 times I've been to Broga Hill....banyak kali juga lah aku dah ke sini. And tiap2 kali pergi lah....berbeza-beza aksi nyer. Actually, I suppose to join My Kaki Gym member to go here but I only came to know on Thursday that they were planning to go here...tapi takpe lah jumpa juga kat sini juga. Aku ingat boleh lah jumpa dengan semua geng yg nak ke Mulu....emmmhhh sudah nyer aku, Huzz n K jer yang free...plus with two new K's frens n Abg Zul yg tiba2 plak nak join kita orang.



With my KakiGym members


But, this time orang tak seramai yg aku pergi last time...maybe Ahad or last night tue ade Football match kelate vs N9....tapi bola habis awal juga....whatever lah.


I luv this

Tapi kali nie apa yang menarik nyer...ade satu tempat yg kini menjadi tumpuan semua pendaki di Broga.... Buaian Pre-Wed Sheikh Muzaffar. Aku, K n Huzz pun tak ketinggalan mengabdikan kenangan kt sini...takde calon pun....tapi asalkan dapat jadi ala2 Dr Halina kejap pun jadilah. Best juga berangan kejap kt sini....hahaha memang layan lah. Aku n K sempat wat posing alah2 SMS n Dr Halina.....wawawa tapi aku rase something wrong jer....hihihi.


Yg penting kita orang queue masa nak amik gambar kt sini. Bukan senang tu...dah ada chance tue....ikut giliran pun layan je lah.



Highest point in Broga Hill

3 comments:

  1. ayun org berat mmg lawak...
    nnt bawak gmbo ko dlm pen drive yek... aku nak copy...

    ReplyDelete
  2. nak naik buai tu jugak... hee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...