Pages

Wednesday, July 4, 2012

Zara Sofea



Emmhh rase nye dah lama juga aku tak update my blog. Kalau nak di ikut kan every week ade je activity aku... emmmhhh, tapi tulah kepadatan everyday schedule aku dari 5.30 pagi sampai lah 10 malam, menghalang aku nak active ber blogging seperti sebelum2 nie. Dengan kehilangan barang yang aku sayang... lagilah serba sedikit menghilangkan tercetus nye idea-idea nak ber karya.

Anyway... kali ni tak nak lah citer panjang just wanna introduce my new family member... Zara Sofea. Second baby to my brother. Seberat 2.8kg... dah sempat melawat a day before the tragedi yang menyentap kegembiraan aku untuk seketika.

Alhamdulillah sekarang dah cukup sepasang.


Just like my brother


3 comments:

  1. dah macam ustaz garangg nii.. ehheee

    ReplyDelete
  2. comel. mulus je. a'a..muka dia mcm abg kak nurul..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...